Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt jag skrev förra året.


Motorvägen, där livet aldrig vänder

Jag vet inte varför jag gör det längre,
mitt liv har förvandlats till en motorväg,
allt är grått, ibland går det åt höger,
ibland åt vänster.
Ibland upp, och ibland ner.
Jag vet inte varför jag gör det längre,
vem försöker jag vara?
Mitt liv har förvandlats till en saga,
där slutet alltid är lyckligt, när jag dör.

Jag lämnar allt bakom mig,
men jag svär, jag står där
om du kommer tillbaka
ska jag göra allt för dig igen.
Jag har lämnat allt bakom mig,
för dig,
för mig,
för oss.
Eller ingen.




Fri vers av Jupiter
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter