Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantisera Komplicera Konstatera Mera

Du är ful men
du bär upp det bra
En lagom dos självförakt
Det tilltalar mig


I mörkret är du snyggare
Din töntiga emolugg täcker det
mesta av ditt lustiga, spetsiga ansikte
Ibland kysser jag dig
Oftast är jag full
Det tilltalar mig


Du spelar inte svår
Du är det
Du borde krypa vid mina fötter
Men du vill inte ha mig
Det tilltalar mig




Fri vers av Elegia
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-05 00:46



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Åtrå, kärlek, begär... ja, svårt att veta vad det är som drar ibland. Kanske är det här, bara viljan av att besegra, vinna, få det som inte kan fås. Eller kanske är det bara så enkelt att personen ser en sida hos sig själv, som denne ännu inte kan helt acceptera - att denne just fallit för en som inte alls är vad personen förväntat sig. Det är ju inte den ideal-prins-paket som hjärtat talat om...

... men det är ju bara min tolkning till det jag just har läst!

Raderna är talande o träffande.
2010-11-16

  Andreas Widell
vilken jobbig lugg!? :'D
2010-11-05

    Daniel Bergqvist
ack, att vara ung...
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elegia