Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörj inte

Klä dig inte i svart
när du går
till hans likvaka
Sörj inte
Nej,gläds istället
åt alla år ni delade
med en kärleksfull blick
Hans ande vakar
över dig

Genom alla fotografier
är hjärtat fortfarande levande




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta