What it all comes down to...when all is said and done...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What it all comes down to...when all is said and done...




VENUS OCH SATURNUSRINGARNA

alla cirklar snurrar

runt ett och samma hål

alla cirklar kretsar

runt njutningens symbol

den ska penetreras

när köttet blir till stål

vitt är vitt som nysnö

men synd är svart som kol

 

 

tankarna passerar

och vissa bygger bo

för att de beviljats

att myllas ned och gro

alla snurror snurrar

åt ett och samma håll

omgivningen hurrar

men jag är stämd i moll

 

 

bakom muren byggs det

en mur av annat slag

sten för sten, den växer

sig skyhög för var dag

hålet blir ett centrum

och alltings medelpunkt

öknen breder ut sig

ett liv blir torrt och tungt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-05 14:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppas jag dör snart, att det blir min tur nästa gång.
2010-11-06

  mare VIP
Stämd i moll,ett liv torrt och tungt..vemods toner,väl formulerat
2010-11-06

    Lars Gullberg
Murar är till för att sprängas
du har ett vackert språk Larz

sedan är jag
svag för synd

vad nu synd är
2010-11-05

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2010-11-05

  Kalle.O
Som alltid betänkvärt och ursnyggt skrivet!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP