Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramlande romans

I en främlings armar föll jag,
helt ovetande om vad som skulle ske.
Nyfikenheten lurade i luften,
ingenting skulle få förhindra denna stund.
Blicken som jag mötte fick mig helt ur balans,
inte anade jag hur denna känsla var.
Du värmde mig i natten,
ingen kände mig såväl som du.
Detta var inte verklighet,
jag drömde mig miljontals mil bort.
Lyckan var inte stor och sprakande,
utan lugn men ändå intensiv.
Med dig så dansade jag vilt,
precis som eldflugor i natten.
Hans hotfulla men varma leende var riktad mot mig,
jag var fångad.




Prosa (100-ordare) av Ebeling
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härligt, farligt och underbart kan/ska det vara.. bra fångat
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ebeling
Ebeling