Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅRHUSETS ÖVERVÅNING

det finns vansinne

som existerar enbart

i min fantasi

det finns tankegångar

som det nästan inte går

att låta bli

det finns tvångstankar

jag skäms för

som jag aldrig ska berätta om

det är bara Han som skapat mig

som vågar översätta dom

 

 

Han som känner orsak, verkan

har en helhetssyn på bakgrunden

Han vet allt om hermann göring

och om harpers alla glada män

ingenting kan överraska

Han har faktiskt redan varit där

i brunei och i alaska

och på andra platser nedan här

 

 

om ni visste vad jag tänkt så

blev jag avfärdad som sinnessjuk

fast jag innerst inne nog är

ganska ofarlig och lite mjuk

Gud vet allting och ändå så

finns det plats för mig i härbärget

fast Han säkert många gånger

har bedrövats av vad Han har sett

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-05 22:12



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
ja den var bra!
2010-11-10

  queenia
mänskligt och väldigt nära.. gillar skarpt..
2010-11-08

  All
Skratt,,så bra,,,så igenkännande..
2010-11-07

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt bra denna! som en bikt från dårhusets övervåning.
denna läser jag igen.
2010-11-07

  Redeemer
Riktigt bra!
2010-11-06

    ej medlem längre
Starkt och hoppfullt!
2010-11-06

  anits VIP
Tänkvärt
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP