Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄHÄ ELLER MOTSOLS

hellre en man mot strömmen

än hundra som flyter med

hellre en knuten näve

än en vacker hand med en sked

vissa kan alltid hålla

god min i elakt spel

andra vill protestera

när någonting är fel

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 22:32



Bookmark and Share


  Redeemer
Kort, bra, kärnfull!
2010-11-06

    ej medlem längre
Bra rimmat!
2010-11-06

  mare VIP
En knuten näve, låter hårt..men det finns alldeles för många
som flyter med..
2010-11-06

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP