Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handen kupar horisonten

skogsåsen singlar upp en flock ripor - vyn är milsvid

gå med dig, yvig och stolt - på restaurant




jag vet att du har saknat mig

 

 

 

 

 

 

 

/capricorn




Fri vers av wayward - taiga
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-11-06 12:49



Bookmark and Share


  wayward - taiga
högst upp på dutch mountain
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga