six weeks upon the road and follow

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

six weeks upon the road and follow




parkplatz







den turkiske mannen lägger samman sina
tull och tirdokument alla cmr-er

vilar ett öga på hustrun i gyllenplast
och barnen kärleksömt kittade
inramade på instrumentpanelen

stau - zwei stunden
nein mister - nicht leer
fahren zum

oberosterreich
skorna nyputsade under elvatimmarsvilan
igår såsom kavajen borstad och hängd
underkläderna sköljda rena
torra ovanför ett svalnande avgassystem

längtan hem

riset och kikärterna
lök och konserv - bitte kollega vollen sie
ach jaa! entschuldigung!
det luktar piss
ur den varma asfalten

och vohnmobilerna
i uniformella freispass-overaller - hånas
juggarna som spelar kort och ölar vid
campingbordet mellan trailrarna

kollega küss mein arsch
ingenting blir ömmare än så här i eu




Prosa av wayward - taiga
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-11-06 16:17



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
detta är inte ofta berättat i våra vanligaste medier: "juggarna som spelar kort och ölar" - tack för att du tog dig tid att lätta på förlåten.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga