Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIDELSENS LYKTA

är allting bara en fasad?

en image, som en maskerad?

en avbild, kanske, men av vad?

en ointaglig huvudstad?

 

är allting en kulört kuliss

där hjälten strålar segerviss?

men sanning finner man ej hos

den lille trollkarlen från oz

 

när ena sidan blivit hörd

så tar jag del av vittnesbörd

säg vem har blivit vilseförd?

vems saga ligger sönderkörd?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-06 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt rim där sista raderna är riktigt viktiga att beakta! Mycket bra detta!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP