Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte stjärnorna göra det åt mig

lägg dig naken
i en stormig vinternatt
bevittna varje stjärnfall
och låt dina ögon fröjdas av välbehag
önska aldrig
låt mig ensam
få mätta ditt hjärtas längtan
låt inte stjärnorna göra det åt mig
vännen
spring ifatt alla vindar
och låt de föra dig framåt
men låt de aldrig få lätta dina ben
ifrån marken
låt mig få dig att sväva
låt inte vindarna göra det åt mig




Fri vers av caroohline
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caroohline