Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YTTERLIGARE EN MOTVILLIG MONARK

någon kommer in från kylan

du är utan förbarmande

någon knackar lätt på dörren

det är slut med ditt charmande

någon kommer in från stormen

du har ingen barmhärtighet

någon vädjar till ditt hjärta

du är kung i din lägenhet

någon tassar tyst i natten

du slår sönder ett dyrbart ting

någon smyger runt som katten

smått chockerad av gaddens sting

tänk om analysen stämmer

en gång bränd alltid misstänksam

vad är det som styr och skrämmer?

kommer sanningen nånsin fram?

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 08:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, jag hatar gäster.
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Bra rimmar, Larz!

I en lägenhet finns det mycket
Jag swr här att du använder lägenheten som en bild för det egna jaget, vilket kan anses vara bra
2010-11-07

  anits VIP
Mycket bra skrivna rader
sanningen kommer tyvärr
inte alltid fram, det är synd
skulle bespara mycket lidande
2010-11-07

  Måna N. Berger
Nej, sanningen kommer inte alltid fram. Många tar den med sig i graven. Dyrbara ting krossas, men det är alltför smärtsamt att tala om, så spillrorna begravs i tysthet.
2010-11-07

  wildrose
Sanningen kommer alltid fram.
Ibland lite sent...
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP