Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång var jag en liten flicka.


Ett frö som ska gro.

Hon täljer i ben
en ring till sitt finger.
Hon talar med träden
och delar sin tro.

Hon vandrar i tider
i livliga lekar
och målar sig världar
där hon en gång ska bo.

Var dag, varje tanke
är mäktig och ny.
när hon gråter och skattar
lika ärligt och lätt.

I oändliga skogar
och på myllrande gator,
hon växer och formas
kring det omvärlden gett.




Fri vers av littlemiss
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 15:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jamen,. den var på något sätt ärlig i sin ton
därför bör den få många läsare
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker texter i den här stilen skänker en smula tröst åt ett annars möjligt något åtgånget hjärta, tvenne skålar med hallon vill jag giva den
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss