Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUBBLA

kanske har jag försökt

att slå hål på din bubbla

visa dig att vi alla

kan falla och snubbla

Guds tankegångar sträcker sig

högre än våra

men Han vill alltid hela

Han vill inte såra

 

all vår rättfärdighet

är som stinkande trasor

och den skyddar oss ej

från helvetets fasor

första steget mot frid

är att demaskeras

första steget till liv

är att reduceras

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-07 17:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
sann på nyttig
2010-11-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Jattefin och sann och abolut nyttig dikt. Super!!/B
2010-11-07

  anits VIP
Mycket fina rader, gillar dom mycket
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP