Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besviken

Jag blir seriöst jävligt besviken på er
Ni bryr er ju bara om varandra
Jag kanske också vill ha lite uppmärksamhet
SE MIG OCKSÅ
Jag orkar inte hur mycket som helst
Fatta nångång då!
Jag ger fan upp!

SKIT PÅ ER!!!!!!!




Fri vers av DinPrins
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 17:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan anses vara en uppmaning så
men är den värd att följas?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

DinPrins