Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

här är jag

genomskinlig
sluten

alla känslor
obändiga
envisa
motstridiga

alla känslor
är inte vackra

men för det mesta

just nu




Fri vers av that girl
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 19:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Känslosvallnigar
kan ge avtryck i själen

på många sätt
2010-11-07

  peter markurth
flyt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

that girl