Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanfogade rader

Spelar teater, sväljer blod
blottar strupen

Jag dansade en gång, jag log.

Jag trillade, lärde mig läxan och backade undan

Livet var ett spel men jag hade inte förstått reglerna
försökta göra det bästa men gjorde fel

Konsekvenserna blev smärtsamma

Järnsmaken i munnen kan inte vara för evigt
men när det slutar
Kommer slagen igen




Fri vers av Andunelen
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 20:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ge järnet!

lät ingert bra

ta ett järn

inte heller

kasta järn

kanske
2010-11-07

  peter markurth
finns inga regler=det e det enda man behöver fatta
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen