Häxor kommer att brinna. I helvetet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxor kommer att brinna. I helvetet.




TANKEN ÄR

tanken är

att jag inte ska bli fri

tanken är

att betrycket ska förbli

planen fick

sin design i avgrunden

planen är:

aldrig fri men bakbunden

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 20:43



Bookmark and Share


  queenia
intressanta formuleringar..

framförallt

planen är:

aldrig fri men bakbunden...

och sedan läser man din första kommentar...
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Heja!
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jesus har triumferat.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP