Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är före tanken

Du är

Det enklaste enkla

Det friaste fria

Det klaraste klara

Det stillaste stilla

Du är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 21:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att vara det krävs mod till det
2010-11-07

  peter markurth
snyggt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP