Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS

Vilken fot skall jag stå på,
ena gången är det ok
andra gången är det fel..
jag är förvirrad..
jag VET INTE VAD
som är RÄTT..
Hjälp mig..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-07 22:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja ,stå på dig!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Shifra