Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hopp

Jag hoppade
utan att veta vad jag gjorde,
hann inte bli rädd
tappa andan
länge..
när jag fick luft igen
kände jag
lycka..
livets lycka..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-07 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra