Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo, vägkantsanteckning; hallsberg, under stjärnorna




anteckning från kanten, igen - utan radiokod

 

 

 

tjugosju mils radioskugga,

utan att det gör så himla mycket

 

karlavagnen drar hjullöst en hel zodiak i sitt
vältrande släptåg

polarområdena vänder sitt blanka ansikte från
all slags upplysthet nu och morrar dovt som en amper katt

lilla björn vänder ryggen mot idets rotvälta och
idisslar sitt blåbärsris och sina fiskskinnsstycken

expediterna har stängt och larmat och låst,
på lidl

 

nästan alla har gått hem

jolldash, din hund,

kura i kojen

 




Prosa av wayward - taiga
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 22:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hallsberg, det absolut urtråkigaste stället på den här planeten...:) Ändå lyckades du få inspiriation till den här! Väldans bra gjort!
2011-02-20

  Mr Lindemann VIP
Andromedagalaxen och plejaderna då?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga