Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SER INGET SLUT

ser inget slut

ser ingen överskådlig framtid

ser ingen ände på förskräckelsen

i vissa sammanhang

sak allting övertäckas

där faller aldrig några täckelsen

 

ser bara ljuspunkter

jag måste ta tillvara

om jag ska orka med och härda ut

vet inte alls när jag kan vara utom fara

min vandring är tillsynes utan slut

 

den långa marschen

maskinella kroppsfunktioner

ett skruvstädsgrepp

och bismak av metall

en hämnd som yttrar sig

i onda punktaktioner

gör denna protovinter extra kall

 

LARZ GUSTAFSSON  8/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 17:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vemodiga rader
2010-11-08

  Mats Henricson
Bitskt och,samtidigt, vemodigt (som jag ser det) , framfört med den excellenta rimteknik som präglar din diktning ! Bokmärker !
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP