Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERGAMUS

man vill att jag ska sluta mig

som musslan i sitt skal

man vill att jag ska skjuta mig

och skapa en final

när färger flödar vill man

dränka alltihop i grått

och allt det som är stort för mig

det vill man göra smått

 

 

så bagatelliserar man

personligt lidande

och vill färlänga plågan

med förlängt förbidande

vi människor är olika

till vår konstitution

det tar man ingen hänsyn till

där satan har sin tron

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 17:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivna rader men
sorglig läsning
2010-11-08

  mare VIP
Bra skrivet
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP