Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTRÅDD

du är åtrådd

så det känns i min kropp

momentan indikation

du är drömmen

om ett fullbordat lopp

fastän inte alls i tron...

 

du är föremål

för observation

och det vet du givetvis

dela med dig

av din doftsensation

bli min ridande aktris

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-08 17:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
En härlig text
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP