Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spillra


spillra

Jag är en ihoplimmad spillra

en gammal ihoplimmad spillra

av det finaste porslin

jag gick i spillror

den dagen Allt togs

ifrån



Då inget

längre var vårt

inte

ens den första pussen

inte ens den första kyssen



Inte ens det

fick bevaras

oss emellan



Inte ens breven fick

stanna kvar

nej

Allt

Precis Allt


fick lämnas


inget brustet hjärta

inga brustna drömmar

Ett Avslut

som

En Annan bestämt




Fri vers av drömmar
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drömmar
drömmar