"Om man berör så behövs man" (Di Leva)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Om man berör så behövs man" (Di Leva)




AVSLÖJANDETS ETIK

jag är fasans fotoblixt

som hårdexponerar

jag är skräckens kamera

som fotograferar

jag är rädslans lazer när

jag chockpenetrerar

jag behöver återvända

efter det hårda

jag har blommor som jag sått

och träd jag vill vårda

jag behöver vända åter

för att gå framåt

jag behöver resa för att

sen längta hemåt

inget välljud kommer från

en skadskjuten lärka

bara klagosånger ingen

önskar förstärka

hela bruten vinge och

en ny sång ska ljuda

ljus och kärlek flödar i

den nåd vi vill bjuda

 

LARZ GUSTAFSSON 9/11 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 20:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart fina och berörande rader
har du skrivet här
2010-11-10

  mare VIP
Applåderar !
2010-11-10

  Elaine.S VIP
Larz!! den här var väldigt bra, när den liksom böljar fram med både blixt och dunder och mjukhet...
2010-11-09

    Lars Gullberg
gå ner på knä

böja min nacke

och be

om förlåtelse

endast då

går jag vidare

Din Namne med S
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP