Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Du ringde till mig igår
Jag fick höra din röst igen
Du var hes och hade ont i huvudet
efter för mycket whiskey
Jag hade ont i huvudet
efter för mycket tårar
Du sa att du längtade efter mig
Det är konstigt
Du vill inte att jag kommer till dig
men när jag inte är där
så längtar du efter mig
Jag längtar efter dig också
bara så du vet
Du sa inte de ord jag vill höra
Att du ångrat dig, att du fortfarande
vill ha mig trots allt
Jag har inte slutat hoppas än
Jag kan vänta
Kanske inte i månader
men några veckor klarar jag nog
Tänker på dig och hoppas att
du har det bra där du är
Du lovade att ringa igen
Så nu väntar jag på att
få höra din röst i mitt öra igen




Fri vers av MSL
Läst 590 gånger
Publicerad 2004-07-10 11:06



Bookmark and Share


    Lena VIP
Svårt att göra något åt bara, nar man är inne i det. Hoppas det går bra!
2004-08-05
  > Nästa text
< Föregående

MSL