Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötäcket

En vit ängel faller
med glitter och glans rofyllt
mot det mjuka lövtäcket




Bunden vers (Haiku) av shomen
Läst 589 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-10 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shomen
shomen