Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roten till rädsla och begär

 

 

Roten till rädsla och begär

är

 förväntningar som baseras på minnen

Att djupt inse detta

får molnen att lätta




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 11:54



Bookmark and Share


  walborg
Orden hade kunnat skrivas av de stora psykoanalytikerna som t ex Bion, eller Lacan kanske. Stark och genomträngande text - urbra!!!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP