Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUVUDGÄRD

arbetarens huvudgärd

den är mer än guldet värd

vidlyftighet hålls i schack

av en hård metallattack

handens man kan sova sött

även om han blivit stött

kampens man i facklans sken

lämnar en dag denna scen

han lyfts bort från ondskans värld

arbete och huvudgärd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9-10/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-11-10 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP