Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMOLKREPUBLIK

fiendeland får fotfäste

brohuvudet befäst

gökungar i vårt örnnäste

kvävande rumsarrest

tystnaden ligger som ett dok

lägger en tung sordin

så lätt att vara efterklok

vara ett tvaget svin

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP