Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta sig vidare för att skapa nya minnen


Its hard to feel whats right
when you`re drunk as hell, and your beloved is gone

But the city never stands still, everything always keeps going
so do you, and so do I

Life is for living
and the past is for remembering when you are old.




Fri vers av Linda Danielsson Filali
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-11 01:53



Bookmark and Share


  Andreas Widell
Sant vill jag säga,
så det gör jag! :D
sant!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda Danielsson Filali
Linda Danielsson Filali