Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAV AV GLÄDJE

jag förvandlas till ett hav av glädje

med en behaglig temperatur

precis som rullsand en dag i juli

ett litet barn stämmer mig i dur

jag behandlas alltid som en älskvärd

för barnet saknar fördomarna

och i leken porlar okonstlad glädje

miljarder mil från dödsdomarna

 

transformeras till ett hav av lycka

vågorna speglar barnögons skratt

ilskan sköljs bort av solvarma vågor

här skiner solen fast det är natt

en miniprins som snart fyller ett år

en man, snart femtio som tappat mark

tack för att jag får vistas i landet

där ingen kräver att jag ska bli stark

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 06:21



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbart att få börja dagen med något sådant..
Gillas!
2010-11-11

  Robert Almgren VIP
Mycket bra, upplyftande!
2010-11-11

  anits VIP
Underbart fint skrivet, gillas
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP