Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGSPÄNNING

vältränat öra hör

domesticerat

hotet finns utanför

välkamouflerat

knackningar på vår dörr

inkräktartider

detta har hänt mig förr

själsdjupet lider

hämnas är köttets väg

kains och satans

hatet är dödens lag

syndens och gatans

egon i kollision

janusansikten

envig, konfrontation

moln skymmer sikten

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP