Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMFÅGEL

du kommer öppen

som en utmaning

vi möts i landet morgonköld

min barometer visar

stormvarning

ge mig ett vindskydd

och en sköld

 

nu fladdrar flygbladen

i fel riktning

och missionären dör av törst

det är så lätt att ändra

inriktning

att inte söka Riket först

 

 

allt är besudlat av

det giftiga

det grumlar drömmarens motiv

och först i himlen blir

vi giftfria

men smakar redan evigt liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-11 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP