Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKURKSTÄMPELN

skurkstämpeln

är omöjlig att tvätta av

skurkstämpeln

den följer med dig till din grav

folk minns dig

som brottslingen du faktiskt var

skurkstämpeln

en tatuering som blir kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 15:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sanna rader
2010-11-13

  Mats Henricson
Finns mycken sanning i det..... Bra rimmat också !
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP