Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets regn

Möt livets regn 

 enkelt och naket

öppet och vaket

stilla vara här

där livet är

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 20:39



Bookmark and Share


  poetryGirl
Gillar...
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP