Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARIFRÅN SKA VÅR HJÄLP KOMMA?

Du som förstår oss båda

låt Din försoning råda

upplyfta händer darrar

tills denna storm bedarrar

 

tack, Du som hör och svarar

för att Du oss bevarar

nåd över lyfta händer

frid över jordens länder

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 15:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivna rader
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP