Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERLIGGANDE

under den strikta, strama ytan

bor någon vild och hämningslös

håret släpps ut, hon börjar ryta

lössläppt och ständigt amoräs

glasögonen på nattduksbordet

kvinnan på rygg på köksbordet

stövlarna svarta, glänsande

ständigt en del av höstmodet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP