Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK INTE ENS TANKEN

jag är vild på marker

som du aldrig varit på

som mitt driftsliv driver mig

att dra till då och då

men när maran nobbat mig

och flyttat på sin stuss

när min våta dröm

blev helt förstörd av incubus

hela världens tjejer

ger mig korgen unisont

känns det monogama

faktiskt ganska monotont

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP