Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#1

Dina glänsande ögonlock
vilar tungt på mina läppar
och dina händer
dansar på mina nyckelben

Håret leker
bland dina fräknar
virvlar liksom runt
som fåglar på kinderna

Utanför de ljusa gardinerna
möts våra tankar
krockar med varandra
alltid samma sak:
"Du är som ett plåster
på min spruckna värld"




Fri vers av fjortonhundra
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 16:30



Bookmark and Share


  Lord
vackert
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

fjortonhundra
fjortonhundra

Senast publicerade
#3
#2
#1
* Se alla