Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTER IGEN

ännu en vinter att genomleva

nu smälter första snön bort

ännu en årstid som ska passera

allt är så flyktigt och kort

flashbacks som gnistrar från barndomsvintrar

de har gjort cirkeln komplett

rödblommig renhet på älskad flicka

sötaste tösen man sett

snödoft, så kunde den flickan heta

liljeren, rosenrött skön

ännu en vinter att genomleva

sen blir min kust åter grön

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 16:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och längtansfullt skrivet
till våren och sommaren
2010-11-13

  mare VIP
Längtan till sommaren, kommer snart att blomstra på nytt !!
2010-11-13

    Lars Gullberg
Du ser henne

där i vintern

som snödoft

fint fint
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP