Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedskuret kan man bära, men uppskuret? Bara om du är mera servil, vad?


Värsta desperationen alltså





Är du någonsin desperat?
Engelsmän vet att visa precis hur desperata de är.

Sometimes they are just desperate after a cup of tea.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 21:09



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Är det då de saknar muffins på tebordet? (förlåt, att detta roade mig)
Kram till dig!
ML
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP