Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta och njutning

Smärta och njutning är två sidor av samma mynt

likt toppen och dalen på vågor i ett glädjens hav

Upptäck det tidlösa djupet under dessa vågors svall

Känn stillhetens kärleksfulla kall




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-13 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP