Lyssna och ladda ned helt lagligt: http://www.punktjafs.com/ny/gavlepunk_fakta.htm" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna och ladda ned helt lagligt: http://www.punktjafs.com/ny/gavlepunk_fakta.htm


PUNKEN ÄR INTE DÖD

ni dödförklarar punken

och vägrar inse fakta

det är ett sätt att leva

som ni försöker slakta

ni tror väl att det här är

ett flyktigt, konstlat mode

då har ni inte fattat

så mycket som ni borde

 

för det är upp till dig och mig

om punken lever eller dör

vi håller fast vid vår musik

och idealen står vi för

 

 

ni tror vi ska vi ska svika

för dom andra svikit

vi är annorlunda

vi ser det hela kritiskt

som levande bevis för

att punken överlever

så ska vi sparka ner er

i gravarna ni gräver

 

 

Text: LARZ GUSTAFSSON 1983

Musik: WAX

Från Wax´ kassett "Punk & kärlek" 1983




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP