Förställningen?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förställningen?




EFTER FÖRESTÄLLNINGEN

allt kanske inte är

så lätt som det ser ut

allting är inte bara skratt

det som var lugnt en gång

kan nu vara akut

dag måste övergå i natt

ytlig bedömning är

ett högst bedrägligt spel

insatsen heter sanningen

clownen gör konster

ingen finner något fel

ingen, förutom Skaparen

 

LARZ GUSTAFSSON   13/11 2010

 

Till skillnad från människorna är Gud inte ute efter att finna fel, men Han ser vad som fattas oss och vad som behöver åtgärdas. Där vill Han hjälpa. Om Han får.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-11-13 14:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt
skrivna rader
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP