Tillägnad Stina Berge

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Stina Berge




SÅ LÄNGE DET KOMMER SÅNGER

så länge det kommer sånger

så länge jag lever här

så länge mitt hjärta sjunger

så länge jag kan bli kär

så dansar min kulspetspenna

och linjerna fylls med liv

så länge det kommer sånger

kan jag vara kreativ

 

 

med rötter i samma resning

vi skapar på skilda håll

jag gläds över varje läsning

du sjunger din rock´n´roll

så länge det kommer sånger

så tänker vi hålla på

vi har något att berätta

om det som vi sjöng om då

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/11 2010

 

Med anledning av en intervju med Stina Berge i senaste numret av tidningen Arbetaren (Zenit).




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 14:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härlig text
2010-11-14

  anits VIP
En mycket fin text och en lika
fin titel, gillas
2010-11-13

    Love Johanson
Kul med en nostalgisk post-punk dikt. Åtminstone min tolkning av det hela.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP