Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMER WEITER

tysta skyar över

sargad stad

vad står nedtecknat

på nästa blad?

himlakroppar smälter

bort en dag

mitt i skeendet

ett lyckligt jag

 

dunkelt uppsåt

bakom dimridå

ytterst få som man

kan lita på

glädjeämnena

är ganska få

luften förorenad

tonen rå

mitt i detta

kan en pilgrim stå

sedd som galen

men tillfreds ändå

 

 

djupen ruvar på

behov av nåd

kommer dag så

kommer kanske råd

men det viktigaste

är trots allt

att få del av himlens

ljus och salt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13-14/11 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 11:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader
2010-11-15

  mare VIP
Mycket bra,särskilt dom två sista raderna..
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP