Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ljud

Vackra ljud
fortplantar sig
i rymdens rum
De älskar
med mina öron
Ibland är det skönt
att leva här och nu
Betrakta sin omgivning
utan stressens melankoli




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 18:10



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Vackert! Jag hör musiken.
Kram!
ML
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta